|||

Kalender-kaos, afsnit 317

Nå, jeg har prøvet både Firstseed Calendars, Calendar 366, GoodTask og meget andet i jagten på en god løsning, der kombinerer kalender og todoliste.

Der er mange forskellige faktorer på spil - jeg tror den slags er meget, meget individuelt - og det har ikke rigtig lykkedes mig at finde den helt gode løsning.

Men her i går faldt jeg så over nogle funktioner i min kalender-app, Fantastical, som gjorde integrationen af Apple Reminders noget mere tillokkende.

Blandt andet fandt jeg ud af, at jeg på Mac’en kan se Reminders og kalender-aftaler i samme overblik (det mangler i iOS, men det er da et stykke af vejen).

Jeg opdagede også, at jeg kan bruge Fantasticals ret finde tastatur-baserede input også til Reminders, så det lige så nemt at tilføje nye opgaver som at lave et nyt møde.

Så måske lå den foreløbig bedste løsning og lurede lige under snotten på mig, mens jeg jagtede rundt efter (og brugte en masse penge på) andre apps…

Ah, well.

Og så er Fantastical heller ikke helt perfekt - så jagten fortsætter!

Up next Kalender-kaos, afsnit 317 Nå, jeg har prøvet både Firstseed Calendars, Calendar 366, GoodTask og meget andet i jagten på en god løsning, der kombinerer kalender og todoliste. Konferencer I min tid på Harddisken var jeg heldig at kunne tage på en del konferencer især i udlandet, hvor jeg både fik ny inspiration og muligheden for at
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot