|||
jeg poserer da bare lige herjeg poserer da bare lige her
Up next Når der ikke er nogen forbindelse For tiden slås jeg voldsomt med problemer med især to apps/tjenester - nemlig Instapaper og Overcast. På Instapaper kan jeg nogle gange ikke tilføje De bedste tech-forudsigelser om 2019 Jeg tror afgjort han får ret. Helt præcist. Især september er lige i øjet: The Unicode Consortium throws caution to the wind and announces official
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen