|||

Jeg har slugt den røde pille

Sad lige i går og kom til at tænke på, at det nu er 20 år siden The Matrix havde dansk premiere. I USA kom filmen ud 31. marts, i Danmark først 7. maj - omend jeg havde det privilegie at se den til pressevisning nogle dage før.

Det er stadig en af de vildeste filmoplevelser i mit liv, og jeg kan stadig huske fornemmelse af at træde ud på gaden fra mørket i Imperial, og være FULDSTÆNDIG blæst bagover.

Jeg gik langs Søerne tilbage til Harddiskens kontor i Ewaldsgade, hvor jeg straks gik igang med at skrive min anmeldelse - i en boble af lige dele adrenalin-chok og eksistentiel udfordring.

I ugerne efter så jeg den to gange igen, og var stadig lige begejstret - og jeg må også indrømme, at jeg som en lille dreng var helt betaget af filmens stil, og længe jagtede præcis den rigtige frakke med det rigtige schwung og de rigtige solbriller (selvom det stadig ikke helt er lykkedes…).

Anyway, jeg har nok set Matrix 15-20 gange siden, men den skal absolut ses igen meget snart, for at fejre jubilæet. (Og nej, jeg planlægger ikke lige umiddelbart at se 2’eren eller 3’eren også…).

Up next Shoppomani Det er virkelig utroligt så let det er, pludselig at blive revet med af trangen til at opgradere, udvide og bare købe NYT! Jeg er stadig ikke Blomstrende morgen
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?