|||

Jeg har slugt den røde pille

Sad lige i går og kom til at tænke på, at det nu er 20 år siden The Matrix havde dansk premiere. I USA kom filmen ud 31. marts, i Danmark først 7. maj - omend jeg havde det privilegie at se den til pressevisning nogle dage før.

Det er stadig en af de vildeste filmoplevelser i mit liv, og jeg kan stadig huske fornemmelse af at træde ud på gaden fra mørket i Imperial, og være FULDSTÆNDIG blæst bagover.

Jeg gik langs Søerne tilbage til Harddiskens kontor i Ewaldsgade, hvor jeg straks gik igang med at skrive min anmeldelse - i en boble af lige dele adrenalin-chok og eksistentiel udfordring.

I ugerne efter så jeg den to gange igen, og var stadig lige begejstret - og jeg må også indrømme, at jeg som en lille dreng var helt betaget af filmens stil, og længe jagtede præcis den rigtige frakke med det rigtige schwung og de rigtige solbriller (selvom det stadig ikke helt er lykkedes…).

Anyway, jeg har nok set Matrix 15-20 gange siden, men den skal absolut ses igen meget snart, for at fejre jubilæet. (Og nej, jeg planlægger ikke lige umiddelbart at se 2’eren eller 3’eren også…).

Up next Shoppomani Det er virkelig utroligt så let det er, pludselig at blive revet med af trangen til at opgradere, udvide og bare købe NYT! Jeg er stadig ikke Blomstrende morgen
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh