|||

Shoppomani

Det er virkelig utroligt så let det er, pludselig at blive revet med af trangen til at opgradere, udvide og bare købe NYT!

Jeg er stadig ikke sluppet helt ud af min besættelse af mekaniske keyboards (selvom jeg ikke har fundet det helt rigtige endnu), men det forhindrer mig åbenbart ikke i at blive grebet af ny shoppomani.

Jeg har for nyligt fået plads i et kontormiljø, hvor jeg har mulighed for at sidde med en ekstern skærm koblet til MBP’en - og det er superfint!

Det er rart at kunne sidde mere ergonomisk, og at kunne bruge mus og tastatur mere frit, og så selvfølgelig at have et stort display lige foran fjæset.

Mit problem er bare, at jeg altid har været lidt ærgerlig over hvor fnidret en standard pc-skærm er, især sammenlignet med den dejlige “Retina”(suk) skærm på Macbook’en.

Og så kom jeg til at se på hvor lækkert tingene kan se ud på en 4K-monitor. Oy, vey.

Det kommer sgu nok til at koste mig 4-5 tusind en af dagene…

Up next Gang i podcast-land Der sker virkelig ting i podcast-universet for tiden. Bare lige på det seneste har Spotify jo købt både Gimlet og Anchor, og nu vil tre danskere - Jeg har slugt den røde pille Sad lige i går og kom til at tænke på, at det nu er 20 år siden The Matrix havde dansk premiere. I USA kom filmen ud 31. marts, i Danmark først 7.
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft