|||

Shoppomani

Det er virkelig utroligt så let det er, pludselig at blive revet med af trangen til at opgradere, udvide og bare købe NYT!

Jeg er stadig ikke sluppet helt ud af min besættelse af mekaniske keyboards (selvom jeg ikke har fundet det helt rigtige endnu), men det forhindrer mig åbenbart ikke i at blive grebet af ny shoppomani.

Jeg har for nyligt fået plads i et kontormiljø, hvor jeg har mulighed for at sidde med en ekstern skærm koblet til MBP’en - og det er superfint!

Det er rart at kunne sidde mere ergonomisk, og at kunne bruge mus og tastatur mere frit, og så selvfølgelig at have et stort display lige foran fjæset.

Mit problem er bare, at jeg altid har været lidt ærgerlig over hvor fnidret en standard pc-skærm er, især sammenlignet med den dejlige “Retina”(suk) skærm på Macbook’en.

Og så kom jeg til at se på hvor lækkert tingene kan se ud på en 4K-monitor. Oy, vey.

Det kommer sgu nok til at koste mig 4-5 tusind en af dagene…

Up next Gang i podcast-land Der sker virkelig ting i podcast-universet for tiden. Bare lige på det seneste har Spotify jo købt både Gimlet og Anchor, og nu vil tre danskere - Jeg har slugt den røde pille Sad lige i går og kom til at tænke på, at det nu er 20 år siden The Matrix havde dansk premiere. I USA kom filmen ud 31. marts, i Danmark først 7.
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot