|||

Hvem er Anders?

Jeg skulle jo også lige lege lidt ChatGPT – her længe efter resten af medieverdenen, men jeg fik lidt gøjseren over al hypen, da den var på sin højeste.

Jeg er jo nemlig sådan en, der ikke gider lytte til det som alle de andre lytte til, i et forsøg på at være (forceret) anderledes.

Jeg, en 51-årig teenager.

Anyway.

Via ChatGPT:

Anders Høeg Nissen er en dansk forfatter og journalist, kendt for sine bøger om kriminelle og sociale problemer i Danmark. Han har skrevet flere bestsellere og modtaget flere priser for sin journalistik og fikativ skrivning, herunder Den Danske Debutantpris og Politikens Debutantpris. Nissen er også kendt for at have skrevet flere dokumentarbøger om kriminelle, herunder “Pusher”, “Morder” og “Criminal”. Han er uddannet journalist og har arbejdet for flere aviser og magasiner, såsom Information og Weekendavisen, og har også skrevet for tv og radio.

ChatGPT kan være meget imponerende. Men nogle gange også bare fuldstændig ude at skide…

Up next Selvforskyldt tech-overload Astrofoto uden stjerner
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh