|||

Hvem er Anders?

Jeg skulle jo også lige lege lidt ChatGPT – her længe efter resten af medieverdenen, men jeg fik lidt gøjseren over al hypen, da den var på sin højeste.

Jeg er jo nemlig sådan en, der ikke gider lytte til det som alle de andre lytte til, i et forsøg på at være (forceret) anderledes.

Jeg, en 51-årig teenager.

Anyway.

Via ChatGPT:

Anders Høeg Nissen er en dansk forfatter og journalist, kendt for sine bøger om kriminelle og sociale problemer i Danmark. Han har skrevet flere bestsellere og modtaget flere priser for sin journalistik og fikativ skrivning, herunder Den Danske Debutantpris og Politikens Debutantpris. Nissen er også kendt for at have skrevet flere dokumentarbøger om kriminelle, herunder “Pusher”, “Morder” og “Criminal”. Han er uddannet journalist og har arbejdet for flere aviser og magasiner, såsom Information og Weekendavisen, og har også skrevet for tv og radio.

ChatGPT kan være meget imponerende. Men nogle gange også bare fuldstændig ude at skide…

Up next Selvforskyldt tech-overload Astrofoto uden stjerner
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen