|||

Hvad har jeg gang i lige NU

Forleden skrev jeg denne post om udfordringen med at holde kunder og andre interesserede orienteret om hvad jeg nu har gang som selvstændig ‘indholds-kreatør’.

I den sammenhæng blev jeg tippet om NowNowNow.com – og er ret sikker på, at det nok bliver næste skridt, i hvert fald som eksperiment.

Den korte idé er, at man på sit firma-site eller sin personlige hjemmeside skal lave en “hvad har jeg fokus på for tiden”-side – altså en mitdomæne.dk/now underside – ligesom de fleste også har en about-side, hvor de fortæller mere generelt om hvem de er og hvad de laver.

mitdomæne.dk/now

Det er altså ikke som udgangspunkt meningen at man skal opdatere siden hver dag eller uge, eller skrive hver eneste episode af en podcast eller hvad man nu laver på sin Now-underside.

Det handler mere om at man måske hvert kvartal skriver hvilke projekter man arbejder på, og måske fortæller om nye kunder og hvad der i øvrigt optager én for tiden.

Og dén idé kan jeg faktisk ret godt lide – selvom jeg også overvejer om man alligevel skulle forsøge at lave automatiske links til mine aktuelle produktioner og opgaver, så det bliver en slags omvendt kronologisk liste med alle udgivelser?

Under alle omstændigheder kan jeg ret godt lide tanken om, at det er en side der ligger under min egen kontrol på eget domæne i stedet for hos Patreon eller anden anden tjeneste.

(Selvom jeg nok også må indrømme, at hvis det skulle udnyttes til at forsøge at tjene penge ved den slags crowdfunding, så er det nok nemmest at gå til en professionel…)

Up next Tågebro Så er man blevet gammel nok til læsebrille
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning