|||

Hvad har du egentlig gang i?

Jeg havde lige en snak med en kunde som spurgte hvad jeg ellers lavede for tiden.

Og det fik mig til at tænke på freelance-kreatørens gamle udfordring med at give eksisterende (og forhåbentlig) nye kunder og/eller ‘følgere’ et centralt sted til at holde øje med hvad man egentlig har gang i?

Jeg har ikke umiddelbart nogen superniffig løsning på problemet, men jeg har i hvert fald tænkt mig lige at se nærmere på Patreons creator-sider.

Det er ikke fordi jeg er ellevild med Patreon, eller generelt tanken om at gøre en ekstern tjeneste til professionelt hub (så kan jeg bedre lide ideen om at have mit eget site, som ahnissen.dk eller podlab.dk).

Men der er omvendt også noget værdi i at være tilstede på et site, der præcis er lavet til ‘creators’ – især dem som gerne vil forsøge at tjene en skilling.

Så nu har jeg lavet verdens mest skrabede profil, for at kunne udforske mulighederne lidt – men det er absolut ikke meningen at man skal følge mig…endnu, i hvert fald.

Up next Metalfredag Vi satte fredag punktum for arbejdsugen (næsten) ved at høre hele tre tunge, danske bands i Pumpehuset - Vulvatorius, Undergang og ikke mindst Flere dråber
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning