|||

Hvad har du egentlig gang i?

Jeg havde lige en snak med en kunde som spurgte hvad jeg ellers lavede for tiden.

Og det fik mig til at tænke på freelance-kreatørens gamle udfordring med at give eksisterende (og forhåbentlig) nye kunder og/eller ‘følgere’ et centralt sted til at holde øje med hvad man egentlig har gang i?

Jeg har ikke umiddelbart nogen superniffig løsning på problemet, men jeg har i hvert fald tænkt mig lige at se nærmere på Patreons creator-sider.

Det er ikke fordi jeg er ellevild med Patreon, eller generelt tanken om at gøre en ekstern tjeneste til professionelt hub (så kan jeg bedre lide ideen om at have mit eget site, som ahnissen.dk eller podlab.dk).

Men der er omvendt også noget værdi i at være tilstede på et site, der præcis er lavet til ‘creators’ – især dem som gerne vil forsøge at tjene en skilling.

Så nu har jeg lavet verdens mest skrabede profil, for at kunne udforske mulighederne lidt – men det er absolut ikke meningen at man skal følge mig…endnu, i hvert fald.

Up next Metalfredag Vi satte fredag punktum for arbejdsugen (næsten) ved at høre hele tre tunge, danske bands i Pumpehuset - Vulvatorius, Undergang og ikke mindst Flere dråber
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot