|||

Hjælp til posekøb

Jeg ved godt, at det nok er lidt tosset. Men jeg kan simpelthen ikke finde lige præcis den “mini-mulepose” jeg synes jeg skal bruge i hverdagen.

Så jeg er på jagt efter en lille mulepose eller et indkøbsnet, helst i en eller anden form for tyndt (men stærkt) stof eller (genanvendt) plastikmateriale, som nemt kan foldes eller rulles sammen og have sin faste plads i tasken – parat til småindkøb eller ting jeg ikke lige kan have i tasken.

Og så skal den sføli være sort…

Vi har masser af større muleposer herhjemme – men de er lidt tunge og fylder meget i tasken, hvis man skal have den med hver dag.

Jeg har også et par plastik-eller-et-eller-andet-kunststof indkøbsnet, der kan foldes sammen til næsten ingenting – men de er for store til de små daglige indkøb fx til frokost på kontoret, og er der for irriterende til småindkøb, der ikke kan ligge ordentlig, men ryger rundt i posen.

DSBs affaldsposer i togene er cirka den rigtige størrelse, og dem har jeg jævnlig snuppet og brugt, men de er præcis affaldsposer og går alt for nemt i stykker.

Det tætteste jeg er kommet er denne (hvide!) pose, som er lavet af et alt for stift materiale, og som også er 10-20% for stor.

(Jeg har skrevet de ønskede mål på billedet, det er altså ikke de rigtige mål på den hvide pose).

Næsten rigtig – men ikke heltNæsten rigtig – men ikke helt

Ja, jeg ved godt at der nok er verdens mest førsteverdens-agtige problem, men som så ofte før synes jeg altså at jeg har et ønske (det vil nok være at stramme den at sige ‘behov’), som jeg bare ikke kan få opfyldt, på trods af de helt vanvittige mængder af lort man kan finde på Amazon og de tusindvis af andre netbutikker derude.

Så…kan du noget ninja-søgning, som jeg ikke kan?

Eller har du ideer til hvor man kunne kigge i en fysisk butik?

Eller tænker du, at du (eller nogen du kender) da snildt kunne sy/lime/3D-printe/programmere sådan en minimule, så sig endelig til 😉

Up next Mig og så Shubberne Det er ikke fordi jeg er vildt stolt af at have lyttet Shu-bi-dua hele formiddagen. Men der kom lige et opsamlings-album, og jeg lyttede virkelig Hjemmeskærm 2 Jeg har skruet op for skriftstørrelse og zoom på hjemmeskærmen både på min iPhone og min iPad – som et forsøg. Det er lidt grænseoverskridende,
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side