|||

Hello again, my old friend

Som en del af mine noteeksperimenter – og de er naturligvis langt fra overstået (opdatering følger) – stoppede jeg for et par måneder siden mit abonnement på Drafts, som jeg ellers har brugt nærmest dagligt i adskillige år.

Ideen var at se om det egentlig var nødvendigt med en ekstra app som startpunkt for mine noter og tekster, eller om jeg i stedet kunne få det samme ud af Obsidian, Agenda, IA Writer eller hvad jeg nu kørte rundt i.

Og…det kunne jeg, sådan med hiv og sving, men har også fundet ud af, at jeg simpelthen savner et sted til alle de der korte input, ideer til blogposts, mail-svar, beskeder og huskelister, som jeg ikke lige på stedet ved hvor hører til.

Så nu har jeg startet mit abonnement igen, og det føles lidt som at vende hjem.

Jeg kunne stadig godt ønske mig at designet af Drafts var lidt mere…minimalistisk, og der er masser af funktioner jeg synes er komplet overflødige. Men til hurtige noter og ikke mindst hurtig processering med ‘actions’ der fx sender teksten til en email, gemmer den som en fil i iCloud eller åbner et nyt tweet, dér er Drafts altså uovertruffent god og nem at bruge.

Up next Godaften, Frederiksberg Frøperspektiv
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh