|||

Hello again, my old friend

Som en del af mine noteeksperimenter – og de er naturligvis langt fra overstået (opdatering følger) – stoppede jeg for et par måneder siden mit abonnement på Drafts, som jeg ellers har brugt nærmest dagligt i adskillige år.

Ideen var at se om det egentlig var nødvendigt med en ekstra app som startpunkt for mine noter og tekster, eller om jeg i stedet kunne få det samme ud af Obsidian, Agenda, IA Writer eller hvad jeg nu kørte rundt i.

Og…det kunne jeg, sådan med hiv og sving, men har også fundet ud af, at jeg simpelthen savner et sted til alle de der korte input, ideer til blogposts, mail-svar, beskeder og huskelister, som jeg ikke lige på stedet ved hvor hører til.

Så nu har jeg startet mit abonnement igen, og det føles lidt som at vende hjem.

Jeg kunne stadig godt ønske mig at designet af Drafts var lidt mere…minimalistisk, og der er masser af funktioner jeg synes er komplet overflødige. Men til hurtige noter og ikke mindst hurtig processering med ‘actions’ der fx sender teksten til en email, gemmer den som en fil i iCloud eller åbner et nyt tweet, dér er Drafts altså uovertruffent god og nem at bruge.

Up next Godaften, Frederiksberg Frøperspektiv
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot