|||

Hashtag lommegate

Det er absolut ikke første gang jeg tænker over problemet med manglende lommer i mobilstørrelse.

Og det har selvfølgelig især været diskuteret i forhold til kvindemode, der (åbenbart) meget sjældent har lommer der egner sig til smartphones.

Men i dag, hvor jeg fejrer Nytårsdag ved relativt usædvanligt at have iført mig (såkaldte) splattebukser, dér føler jeg at jeg for alvor kan leve mig ind i genvordighederne.

Jeg mener - at være tvunget til at lægge sin mobil fra sig hele tiden, fordi jeg ikke bare kan lægge den i den sædvanlige højre forlomme?

Det er jo URIMELIGT!

Up next Motto for 2020 Som tidligere beskrevet, forsøgte jeg - med svingende succes - at være nysgerrig i det forgangne år. (Tidligere var mottoet i 2016 ‘mindre, men Jeg er på jakke-jagt… …og nåede at forelske mig i denher. Så opdagede jeg heldigvis (eller desværre) at prisen på 1982 var i Euro… Yikes
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads