|||

Hashtag lommegate

Det er absolut ikke første gang jeg tænker over problemet med manglende lommer i mobilstørrelse.

Og det har selvfølgelig især været diskuteret i forhold til kvindemode, der (åbenbart) meget sjældent har lommer der egner sig til smartphones.

Men i dag, hvor jeg fejrer Nytårsdag ved relativt usædvanligt at have iført mig (såkaldte) splattebukser, dér føler jeg at jeg for alvor kan leve mig ind i genvordighederne.

Jeg mener - at være tvunget til at lægge sin mobil fra sig hele tiden, fordi jeg ikke bare kan lægge den i den sædvanlige højre forlomme?

Det er jo URIMELIGT!

Up next Motto for 2020 Som tidligere beskrevet, forsøgte jeg - med svingende succes - at være nysgerrig i det forgangne år. (Tidligere var mottoet i 2016 ‘mindre, men Jeg er på jakke-jagt… …og nåede at forelske mig i denher. Så opdagede jeg heldigvis (eller desværre) at prisen på 1982 var i Euro… Yikes
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde