|||

Hashtag lommegate

Det er absolut ikke første gang jeg tænker over problemet med manglende lommer i mobilstørrelse.

Og det har selvfølgelig især været diskuteret i forhold til kvindemode, der (åbenbart) meget sjældent har lommer der egner sig til smartphones.

Men i dag, hvor jeg fejrer Nytårsdag ved relativt usædvanligt at have iført mig (såkaldte) splattebukser, dér føler jeg at jeg for alvor kan leve mig ind i genvordighederne.

Jeg mener - at være tvunget til at lægge sin mobil fra sig hele tiden, fordi jeg ikke bare kan lægge den i den sædvanlige højre forlomme?

Det er jo URIMELIGT!

Up next Motto for 2020 Som tidligere beskrevet, forsøgte jeg - med svingende succes - at være nysgerrig i det forgangne år. (Tidligere var mottoet i 2016 ‘mindre, men Jeg er på jakke-jagt… …og nåede at forelske mig i denher. Så opdagede jeg heldigvis (eller desværre) at prisen på 1982 var i Euro… Yikes
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot