|||

GPTotal løgn

Jeg blev lige i dag gjort opmærksom på, at jeg for anden gang har æren af at blive nævnt i en af Aarhus Universitets fremragende små Tænkepause-bøger.

Denne gang var det Mads Rosendahl Thomsens fine lille værk om ‘tekst’.

Børnebogsforfatter?Børnebogsforfatter?

Tidligere havde jeg fornøjelsen af at dukke op i bogen om Overvågning, hvor Anders Albrechtslund nævnte mig som selvmåler.

Så føler man alligevel at man er bare lidt berømt 😉

Up next Et nyt kapitel i highlight-sagaen Højttalerstanderfyld
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning