|||

GPTotal løgn

Jeg blev lige i dag gjort opmærksom på, at jeg for anden gang har æren af at blive nævnt i en af Aarhus Universitets fremragende små Tænkepause-bøger.

Denne gang var det Mads Rosendahl Thomsens fine lille værk om ‘tekst’.

Børnebogsforfatter?Børnebogsforfatter?

Tidligere havde jeg fornøjelsen af at dukke op i bogen om Overvågning, hvor Anders Albrechtslund nævnte mig som selvmåler.

Så føler man alligevel at man er bare lidt berømt 😉

Up next Et nyt kapitel i highlight-sagaen Højttalerstanderfyld
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot