|||

Gåturton 2022 - the Nyborg edition

Den efterhånden traditionsrige maraton-gåtur Gåturton er overstået for i år!

Ruten var denne gang en forlænget og modificeret udgave af den sorte Kløversti rundt om Nyborg - og bød på både landeveje, kornmarker, strand og en Storebæltsbro.

Under broenUnder broen

Det meste af turen var rigtig fin, og selv afslutningen gennem et industrikvarter var en del af oplevelsen.

Varieret vejr

De første timer var dog kolde, for det blæste 9-10 sekundmeter, og jeg måtte gå med hænderne i lommen i lange stræk.

Det blev dog bedre efter en frokostpause på stranden, og solen tittede oven i købet frem i løbet af eftermiddagen.

Der var ingen rigtige kriser i år, men jeg kan godt mærke mine ben - og glæder mig ikke voldsomt meget til 1,6 km hjem fra Hovedbanen…

En maraton plus det løseEn maraton plus det løse

Up next Kobo-update Jeg er som tidligere nævnt generelt aldeles udmærket tilfreds med min Kobo-læser, men den seneste uge har jeg fundet et stort irritationsmoment (og Kobo highlight opdatering For nogle dage siden brokkede jeg mig over, at man ikke kunne eksportere highlights og annotationer fra Kobo’en – en af de få snubleblokke, som
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen