|||

Gåturton 2022 - the Nyborg edition

Den efterhånden traditionsrige maraton-gåtur Gåturton er overstået for i år!

Ruten var denne gang en forlænget og modificeret udgave af den sorte Kløversti rundt om Nyborg - og bød på både landeveje, kornmarker, strand og en Storebæltsbro.

Under broenUnder broen

Det meste af turen var rigtig fin, og selv afslutningen gennem et industrikvarter var en del af oplevelsen.

Varieret vejr

De første timer var dog kolde, for det blæste 9-10 sekundmeter, og jeg måtte gå med hænderne i lommen i lange stræk.

Det blev dog bedre efter en frokostpause på stranden, og solen tittede oven i købet frem i løbet af eftermiddagen.

Der var ingen rigtige kriser i år, men jeg kan godt mærke mine ben - og glæder mig ikke voldsomt meget til 1,6 km hjem fra Hovedbanen…

En maraton plus det løseEn maraton plus det løse

Up next Kobo-update Jeg er som tidligere nævnt generelt aldeles udmærket tilfreds med min Kobo-læser, men den seneste uge har jeg fundet et stort irritationsmoment (og Kobo highlight opdatering For nogle dage siden brokkede jeg mig over, at man ikke kunne eksportere highlights og annotationer fra Kobo’en – en af de få snubleblokke, som
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft