|||

Gåturs-jubilæum

I dag fejrer jeg en slags jubilæum.

Denne tirsdag markerer nemlig dagen, hvor jeg hver eneste dag har i to år har gået minimum 10.000 skridt, og i gennemsnit pænt over 10 kilometer om dagen.

Yay!Yay!

Så må man gerne være lidt stolt 😁

Up next Så er det for alvor nytårskur Nemesis Siden jeg stoppede i DR for to år siden, og derfor ikke til hverdag sidder i et kontormiljø, er jeg blevet meget mindre forkølet. Normalt får jeg
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen