|||

Gåturs-jubilæum

I dag fejrer jeg en slags jubilæum.

Denne tirsdag markerer nemlig dagen, hvor jeg hver eneste dag har i to år har gået minimum 10.000 skridt, og i gennemsnit pænt over 10 kilometer om dagen.

Yay!Yay!

Så må man gerne være lidt stolt 😁

Up next Så er det for alvor nytårskur Nemesis Siden jeg stoppede i DR for to år siden, og derfor ikke til hverdag sidder i et kontormiljø, er jeg blevet meget mindre forkølet. Normalt får jeg
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning