|||

Gåtur

Og så er det afsted på Årets GåTurTon - den efterhånden traditionelle maraton-vandretur!

I år er det Hundested-Gilleleje plus en lille omvej så kilometrene passer :-)

Up next Ugens Pensum #17 Igen i denne uge er jeg blevet lidt forsinket, beklager! Denne gang var undskyldningen den efterhånden traditionelle årlige GåTurTon (hvor jeg iPhone-fotografering i den tunge klasse Vinderne af årets iPhone Photography Awards er blevet offentliggjort, og der er virkelig mange smukke billeder - igen! Jeg synes i al ubeskedenhed,
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft