|||

Gåden om vores himmelrum

Jeg tillader mig lige her at selvpromovere “Gåden om vores himmelrum”, en dokumentarserie i tre afsnit, som jeg i al ubeskedenhed har lagt dansk stemme til, og som kan ses på DRTV.

Den handler – som navnet antyder – om menneskets forhold til rummet, først gennem mytologi og religion, siden gennem stadig mere avanceret videnskab.

Den er superflot lavet og får virkelig trukket de store linjer på en fin facon, og i øvrigt med et forfriskende diverst udvalg af videnskabsfolk, historikere og andre medvirkende.

Up next i see faces under grass cover Mig og min mail Det gik lige pludselig op for mig, at jeg faktisk er af samme årgang som email, der netop har rundet de 50 (og jeg er tæt på). Techradar har skrevet
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude