|||

Gåden om vores himmelrum

Jeg tillader mig lige her at selvpromovere “Gåden om vores himmelrum”, en dokumentarserie i tre afsnit, som jeg i al ubeskedenhed har lagt dansk stemme til, og som kan ses på DRTV.

Den handler – som navnet antyder – om menneskets forhold til rummet, først gennem mytologi og religion, siden gennem stadig mere avanceret videnskab.

Den er superflot lavet og får virkelig trukket de store linjer på en fin facon, og i øvrigt med et forfriskende diverst udvalg af videnskabsfolk, historikere og andre medvirkende.

Up next i see faces under grass cover Mig og min mail Det gik lige pludselig op for mig, at jeg faktisk er af samme årgang som email, der netop har rundet de 50 (og jeg er tæt på). Techradar har skrevet
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft