|||

Fantastiske forbindelser

Jeg undskylder denne lidt meta-agtige post, men i går skrev jeg på LinkedIn om at have søgt og fået afslag på en bestyrelsespost på ITU.

Det var selvfølgelig lidt at angle efter medfølelse (i mangel af et bedre ord), men det var altså også udfra et bevidst og ærligt ønske om at skrive lige så åbent om afslaget som om ansøgningen.

Uanset hvad, så har ‘forbindelserne’ på LinkedIn været enormt søde, både til at give det lille ‘like’ og til at skrive pæne ting. Det kan godt være det en gang imellem kan føles lidt overfladisk og ligegyldigt med de der netværk, men andre gange så føles det som en distribueret støttegruppe - på den gode måde.

Tak igen.

Up next Sølvdag Så er det i dag jeg runder de 47, og det er tid til den efterhånden traditionelle, årlige opfordring til at man husker at fejre #grundstofdag 🔬 Langsom i Lübeck Er på miniferie i Lübeck - mest fordi det var et sted vi ikke havde været, og som kunne nås med direkte tog på forholdsvis kort tid. Men det var et
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot