|||

Fantastiske forbindelser

Jeg undskylder denne lidt meta-agtige post, men i går skrev jeg på LinkedIn om at have søgt og fået afslag på en bestyrelsespost på ITU.

Det var selvfølgelig lidt at angle efter medfølelse (i mangel af et bedre ord), men det var altså også udfra et bevidst og ærligt ønske om at skrive lige så åbent om afslaget som om ansøgningen.

Uanset hvad, så har ‘forbindelserne’ på LinkedIn været enormt søde, både til at give det lille ‘like’ og til at skrive pæne ting. Det kan godt være det en gang imellem kan føles lidt overfladisk og ligegyldigt med de der netværk, men andre gange så føles det som en distribueret støttegruppe - på den gode måde.

Tak igen.

Up next Sølvdag Så er det i dag jeg runder de 47, og det er tid til den efterhånden traditionelle, årlige opfordring til at man husker at fejre #grundstofdag 🔬 Langsom i Lübeck Er på miniferie i Lübeck - mest fordi det var et sted vi ikke havde været, og som kunne nås med direkte tog på forholdsvis kort tid. Men det var et
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning