|||

Fantastiske forbindelser

Jeg undskylder denne lidt meta-agtige post, men i går skrev jeg på LinkedIn om at have søgt og fået afslag på en bestyrelsespost på ITU.

Det var selvfølgelig lidt at angle efter medfølelse (i mangel af et bedre ord), men det var altså også udfra et bevidst og ærligt ønske om at skrive lige så åbent om afslaget som om ansøgningen.

Uanset hvad, så har ‘forbindelserne’ på LinkedIn været enormt søde, både til at give det lille ‘like’ og til at skrive pæne ting. Det kan godt være det en gang imellem kan føles lidt overfladisk og ligegyldigt med de der netværk, men andre gange så føles det som en distribueret støttegruppe - på den gode måde.

Tak igen.

Up next Sølvdag Så er det i dag jeg runder de 47, og det er tid til den efterhånden traditionelle, årlige opfordring til at man husker at fejre #grundstofdag 🔬 Langsom i Lübeck Er på miniferie i Lübeck - mest fordi det var et sted vi ikke havde været, og som kunne nås med direkte tog på forholdsvis kort tid. Men det var et
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg