|||

Fanget i abonnementfælden

Opdagede så lige, at jeg i adskillige måneder åbenbart har haft dobbelt-abonnement på Apple TV+. Suk.

At det overhovedet kan lade sig gøre, skyldes en gammel ballade med Apple ID.

Da man første gang begyndte at kunne købe apps var den danske App Store ret sølle, og så kunne man lave et hack med at oprette en amerikansk profil.

Det var vældig smart en overgang, men er også lejlighedsvis møgbesværligt, fordi jeg så jonglerer med to identiteter, og indimellem skal logge ud og ind som mit alter ego for at købe ting eller abonnere eller bekræfte min identitet.

Balladen betyder altså også, at det har kunnet lade sig gøre at jeg i et halvt års tid eller mere faktisk har haft abonnement på Apple TV+ på begge profiler.

Og selvom jeg synes der er meget godt indhold på platformen, så er det trods alt ikke så godt at det er nødvendigt at betale to gange….

Up next Uoverlagt stress-køb Jeg har længe gået og været ret parat til en ny iPad, og i sidste uge lod jeg mig rive med af lanceringen af de nye modeller, selvom det på mange Mongolsk metal
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist