|||

Fanget i abonnementfælden

Opdagede så lige, at jeg i adskillige måneder åbenbart har haft dobbelt-abonnement på Apple TV+. Suk.

At det overhovedet kan lade sig gøre, skyldes en gammel ballade med Apple ID.

Da man første gang begyndte at kunne købe apps var den danske App Store ret sølle, og så kunne man lave et hack med at oprette en amerikansk profil.

Det var vældig smart en overgang, men er også lejlighedsvis møgbesværligt, fordi jeg så jonglerer med to identiteter, og indimellem skal logge ud og ind som mit alter ego for at købe ting eller abonnere eller bekræfte min identitet.

Balladen betyder altså også, at det har kunnet lade sig gøre at jeg i et halvt års tid eller mere faktisk har haft abonnement på Apple TV+ på begge profiler.

Og selvom jeg synes der er meget godt indhold på platformen, så er det trods alt ikke så godt at det er nødvendigt at betale to gange….

Up next Uoverlagt stress-køb Jeg har længe gået og været ret parat til en ny iPad, og i sidste uge lod jeg mig rive med af lanceringen af de nye modeller, selvom det på mange Mongolsk metal
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde