|||

Ene-og-alene jul

Jeg er absolut ligeglad med jul, og springer basalt set kun med på traditionerne for familiens skyld.

Ikke desto mindre er det i år første gang jeg prøver at holde jul alene – og det var ikke med vilje.

Men en Covid-test kom imellem mig og andre mennesker, så jeg sendte fruen afsted mens jeg selv tog en eftermiddag og aften med film, musik, læsning og dimseri på Padden.

Julemenuen bestod af gulerødder, hummus, æg og en skive stenalderbrød med spegepølse. Og tre gigantiske hjemmebagte pebernødder (tak til Line) og alt for mange mandler.

Nåja, og så selvfølgelig en masse kaffe og et lille glas Stauning whisky.

Up next TickTick-update og ny leg med Todoist Eventyret – eller rettere: udfordringen – fortsætter. Som jeg skrev for et par uger siden, så kastede jeg mig for nyligt relativt begejstret ud i at Ny generation af læs-senere-apps En af de fast tilbagevendende udfordringer handler om read-later apps, og især om hvordan man skaber et godt flow både ind og ud af sådan en
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning