|||

Endnu et stykke papir op i røg

Jeg begynder at se et mønster.

Jeg har lige meldt mig ud af den foreløbig fjerde uddannelse, jeg ikke har gjort færdig.

  • RUC 1991-92. Bestod et enkelt år på sam-bas.
  • KU 1995-96. Uafsluttet kandidat i medievidenskab – fik dog taget 2 semestre plus det løse.
  • ITU 2014-15. En enkelt eksamen på interaktionsdesign.
  • SDU 2021-21. Journalistik. Nåede ingenting…

Det er jo ikke fordi jeg kan være utilfreds med mit arbejdsliv. Jeg har haft det privilegie at lave enormt mange spændende, sjove og givtige opgaver.

Og jeg har dog nået at tage en bachelor (trods alt) i litteratur- og medievidenskab.

Men et eller andet sted nager det mig måske alligevel lidt, at jeg ikke rigtig gennemfører mine uddannelser?

Det føles lidt…slapt og ufokuseret.

Omvendt, så har jeg jo præcis valgt at forfølge de ting, som faktisk har betydet noget for mig – at lave radio, at være vært på Harddisken på P1, og for tiden at prioritere tilværelsen som selvstændig podcast-producent. Og det må jo også betyde noget.

Fremadrettet, så har jeg også besluttet at arbejde mindre i efteråret 2021, for istedet at få mere tid til at læse, se film, kigge ud i luften og gå (flere) ture.

Det er også planen at snuppe så mange (kortere) kurser, som jeg har lyst og overskud til:

I stedet for at være skrevet op på en lang uddannelse med eksaminer og planer, så vil jeg tage enkeltkurser og webinarer og den slags - uden den helt store strategi, udover at følge min nysgerrighed.

Lad os se hvordan det går. Men foreløbig er det i hvert fald et farvel til SDU.

Up next Shortcut-frustrationer Stort set hver eneste gang jeg får en idé til et shortcut i iOS, opdager jeg at det tilsyneladende ikke rigtig kan lade sig gøre. Jeg indrømmer Første stik
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning