|||

Endnu et stykke papir op i røg

Jeg begynder at se et mønster.

Jeg har lige meldt mig ud af den foreløbig fjerde uddannelse, jeg ikke har gjort færdig.

  • RUC 1991-92. Bestod et enkelt år på sam-bas.
  • KU 1995-96. Uafsluttet kandidat i medievidenskab – fik dog taget 2 semestre plus det løse.
  • ITU 2014-15. En enkelt eksamen på interaktionsdesign.
  • SDU 2021-21. Journalistik. Nåede ingenting…

Det er jo ikke fordi jeg kan være utilfreds med mit arbejdsliv. Jeg har haft det privilegie at lave enormt mange spændende, sjove og givtige opgaver.

Og jeg har dog nået at tage en bachelor (trods alt) i litteratur- og medievidenskab.

Men et eller andet sted nager det mig måske alligevel lidt, at jeg ikke rigtig gennemfører mine uddannelser?

Det føles lidt…slapt og ufokuseret.

Omvendt, så har jeg jo præcis valgt at forfølge de ting, som faktisk har betydet noget for mig – at lave radio, at være vært på Harddisken på P1, og for tiden at prioritere tilværelsen som selvstændig podcast-producent. Og det må jo også betyde noget.

Fremadrettet, så har jeg også besluttet at arbejde mindre i efteråret 2021, for istedet at få mere tid til at læse, se film, kigge ud i luften og gå (flere) ture.

Det er også planen at snuppe så mange (kortere) kurser, som jeg har lyst og overskud til:

I stedet for at være skrevet op på en lang uddannelse med eksaminer og planer, så vil jeg tage enkeltkurser og webinarer og den slags - uden den helt store strategi, udover at følge min nysgerrighed.

Lad os se hvordan det går. Men foreløbig er det i hvert fald et farvel til SDU.

Up next Shortcut-frustrationer Stort set hver eneste gang jeg får en idé til et shortcut i iOS, opdager jeg at det tilsyneladende ikke rigtig kan lade sig gøre. Jeg indrømmer Første stik
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?