|||
en væg af macs i datahistorisk museumen væg af macs i datahistorisk museum
Up next Nej tak Det er sgu stadig lidt grænseoverskridende som selvstændig at sige “nej tak” til opgaver, men jeg er i den luksus-agtige situation, at jeg faktisk Appønsker Det eneste jeg ønsker mig til jul, er det perfekte research- og noteværktøj til macOS og iOS… Jeg har efterhånden brugt alt, alt for mange timer på
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline