|||
en væg af macs i datahistorisk museumen væg af macs i datahistorisk museum
Up next Nej tak Det er sgu stadig lidt grænseoverskridende som selvstændig at sige “nej tak” til opgaver, men jeg er i den luksus-agtige situation, at jeg faktisk Appønsker Det eneste jeg ønsker mig til jul, er det perfekte research- og noteværktøj til macOS og iOS… Jeg har efterhånden brugt alt, alt for mange timer på
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh