|||

Det er sgu stadig lidt grænseoverskridende som selvstændig at sige “nej tak” til opgaver, men jeg er i den luksus-agtige situation, at jeg faktisk har aldeles rigeligt at lave.

Det betyder ligefrem, at jeg måske skal til at overveje om der er noget jeg skal droppe, hvis bare en eller to nye planer faktisk bliver til noget.

Crazy. Men rart.

Jeg øver mig lige: “Nej tak, nej tak, nej tak, ellers tak…”

Up next Hvor meget tid skal jeg bruge? En væg af Macs i Datahistorisk Museum
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side