|||

En global tidsrejse med mig selv

Her den 4. februar er det 30 år siden jeg tog på jordomrejse, og det er temmelig svært ikke at føle sig lidt gammel.

30 år, mand. Det er jo et helt liv der er gået siden dengang.

Jeg var bare en knøs på 18 da min fætter Lars (en langt mere erfaren 20-årig) drog afsted på den klassiske rundt-om-jorden-tur i februar 1990.

Jeg havde arbejdet i NETTO i 6 måneder for at spare sammen, lånt en rygsæk, købt en masse flybilletter og fik klippet hippiehåret kort. Og så afsted.

Vi lagde ud i Indien og så videre til Nepal, Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, New Zealand, USA og så hjem (med enkelte meget korte mellemlandinger hist og her).

Det tog lige knap 6 måneder.

Jeg kan jo slet ikke indfange alle oplevelserne her, men har tænkt mig de næste måneder, sådan mere eller mindre parallelt og 30 år tidsforskudt - at læse i min dagbog fra dengang, og planen er at skrive i hvert fald nogle af oplevelserne fra dengang også her på bloggen.

En global tidsrejse med min 18-årige inkarnation.

UPDATE: I går, da jeg lå og var ved at falde i søvn, gik det i al sin gru op for mig, at jeg er nærmest præcis lige så gammel nu, som min mor var da jeg rejste afsted dengang… Oy, vey.

Up next Kalender-crack til productivity-junkien Kan endelig bruge min iPhone-makro igen
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh