|||

En drøm i en drøm i en…

Bonusinfo: det er min far der har lavet snurretoppene 😀

Up next Tak for tags Jeg er nok lidt af en organisations-junkie, og er egentlig glad for både mapper og tags - men der er jo noget særlig funky over tags, fordi de kan Crazy video af gymnaster og andre sportsudøvere Normalt er jeg ikke den store seer af korte, virale videoer på YouTube eller andre steder, men lige denher så jeg faktisk fra start til slut. Crazy
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh