|||

En drøm i en drøm i en…

Bonusinfo: det er min far der har lavet snurretoppene 😀

Up next Tak for tags Jeg er nok lidt af en organisations-junkie, og er egentlig glad for både mapper og tags - men der er jo noget særlig funky over tags, fordi de kan Crazy video af gymnaster og andre sportsudøvere Normalt er jeg ikke den store seer af korte, virale videoer på YouTube eller andre steder, men lige denher så jeg faktisk fra start til slut. Crazy
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude