|||

Tak for tags

Jeg er nok lidt af en organisations-junkie, og er egentlig glad for både mapper og tags - men der er jo noget særlig funky over tags, fordi de kan kombineres på tværs, så at sige.

Hvor man jo kun kan placere en fil i én mappe ad gangen, så kan man jo godt give den samme fil flere tags.

Til gengæld er der så noget fint i bare at hoppe igennem en mappestruktur, hvis man på forhånd ved hvad man leder efter og hvor det er henne.

Anyway, i dag har jeg så brugt op mod et par timer på at rydde op i forskellige tag-lister, og (stort set) lave én master-liste, så både mine bogmærker, artikler, filer og noter bruger (udvalgte) tags fra samme liste.

Søndagshygge 😃

Det betyder naturligvis ikke, at listen ikke kan ændres, og jeg har fx allerede tilføjet et tag og fjernet et par stykker, da jeg brugte listen på mine bookmarks - men forhåbentlig kan den bruges som en slags fælles reference.

Og så skal jeg i hvert fald til at være varsom med bare at oprette nye tags hele tiden.

I morgen håber jeg så at få tid til at gennemgå anden halvdel af mine bogmærker for at rette i deres tags (og rydde lidt op i samlingen, for der er afgjort nogle gamle, ligegyldige sider imellem).

#nørderi

Up next Why hello there little fella En drøm i en drøm i en…
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde