|||

Tak for tags

Jeg er nok lidt af en organisations-junkie, og er egentlig glad for både mapper og tags - men der er jo noget særlig funky over tags, fordi de kan kombineres på tværs, så at sige.

Hvor man jo kun kan placere en fil i én mappe ad gangen, så kan man jo godt give den samme fil flere tags.

Til gengæld er der så noget fint i bare at hoppe igennem en mappestruktur, hvis man på forhånd ved hvad man leder efter og hvor det er henne.

Anyway, i dag har jeg så brugt op mod et par timer på at rydde op i forskellige tag-lister, og (stort set) lave én master-liste, så både mine bogmærker, artikler, filer og noter bruger (udvalgte) tags fra samme liste.

Søndagshygge 😃

Det betyder naturligvis ikke, at listen ikke kan ændres, og jeg har fx allerede tilføjet et tag og fjernet et par stykker, da jeg brugte listen på mine bookmarks - men forhåbentlig kan den bruges som en slags fælles reference.

Og så skal jeg i hvert fald til at være varsom med bare at oprette nye tags hele tiden.

I morgen håber jeg så at få tid til at gennemgå anden halvdel af mine bogmærker for at rette i deres tags (og rydde lidt op i samlingen, for der er afgjort nogle gamle, ligegyldige sider imellem).

#nørderi

Up next Why hello there little fella En drøm i en drøm i en…
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration