|||

Så har jeg igen givet lidt til EFF som for tiden kører en maritimt inspireret kampagne(?).

(Selvom de nu på 8. år stadig ikke kan finde ud af at rette mit navn, og konsekvent kalder mig “Anders Häggström”. Han er sikkkert en fin fyr, men det er ikke mig.)

Anyway, EFF er en superfin organisation, der gør et kæmpe stykke arbejde for online-rettigheder, oplysning, ytringsfrihed og lighed, og jeg er glad for at støtte deres indsats.

BONUS

I denne episode af Rob Reids ret fine podcast After On fortæller Cindy Cohn mere om EFF, både historisk og om hvilke udfordringer de (og vi!) står over for i dag.

(tweet)

Up next Skal vi kalde det ‘arbrie’ eller ‘ferejde’? Nej, det skal vi nok ikke - men der burde være et ord for den specielle tilstand man er i som stadig forholdsvis nyudsprunget selvstændig, hvor man bil 2000
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning