|||

Dyr, dyr musikoplevelse…

Hvornår lærer jeg det?

Tilsyneladende aldrig, for i går gik jeg igen til et arrangement i Hifiklubben, hvor vi lyttede god musik på et virkelig, virkelig godt anlæg.

Sådan i klassen lige under den halv million-godt.

Blandt andet inklusive B&W’s halv-crazy 800 D3, der vejer 110 kilo stykket, og lyder fuldstændig sublimt i mine ører.

Nu kan man nok godt klare sig med mindre, men hvis man havde penge og pladsen, så tror jeg at jeg ville gå all-in på high-end

(Hvor lagde jeg nu min LOTTO-kupon?)

Hifidag

Andledningen denne gang var i øvrigt klubbens selvopfundne #hifidag, hvor de i 99 butikker spillede 99 forskellige klassiske albums fra musikhistorien - en glimrende idé, synes jeg faktisk.

Stones-oplevelseStones-oplevelse

På Nørrebro hørte vi Stones’ Let it Bleed, der åbner med det fuldstændigt fantastiske Gimme Shelter.

Hold. Nu. Op.

Bonus

Hvis man lige vil have lidt ekstra kuldegysninger, så tjek YouTube-klippet her fra filmen 20 Feet From Stardom, hvor backing-sangeren Merry Clayton fortæller om dengang hun blev hevet ind for at synge med på Gimme Shelter. Helt fantastisk.

Up next Fordybelsens År For en måneds tid siden erklærede jeg 2019 for nysgerrighedens år, og har forsøgt mig lidt med hashtagget #nysgerrig19 på Twitter. Jeg har endda Dyr, dyr musikoplevelse…
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist