|||

Der er tracking - og så er der tracking…

Som man måske har opdaget, så synes jeg det er ret sjovt - og lejlighedsvis informativt - at tracke data om min kost, aktivitet, søvn og så videre.

Men det er én ting selv at samle data, noget helt andet at se på de massive mængder information der bliver samlet om os på netsurferi, i vores mobiltelefoner og af kameraer allevegne.

NY Times har begået en skræmmende artikel med fokus på lokations-data, og hvor meget de kan sige om os - selvom de i princippet er anonymiseret.

Og det bliver ikke mindre angstprovokerende, når man hører hvor ofte vores data bliver solgt videre til mere eller mindre skruppelløse foretagender…

Up next Årets firmajulegave fra mig selv til mig selv podLAB laver mange sjove ting, men mit kæreste con amore-projekt er jo dog nok stadig work.flow, min podcast om hvad vi arbejder med, hvordan vi work.flow i nye omgivelser
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft