|||

Der er tracking - og så er der tracking…

Som man måske har opdaget, så synes jeg det er ret sjovt - og lejlighedsvis informativt - at tracke data om min kost, aktivitet, søvn og så videre.

Men det er én ting selv at samle data, noget helt andet at se på de massive mængder information der bliver samlet om os på netsurferi, i vores mobiltelefoner og af kameraer allevegne.

NY Times har begået en skræmmende artikel med fokus på lokations-data, og hvor meget de kan sige om os - selvom de i princippet er anonymiseret.

Og det bliver ikke mindre angstprovokerende, når man hører hvor ofte vores data bliver solgt videre til mere eller mindre skruppelløse foretagender…

Up next Årets firmajulegave fra mig selv til mig selv podLAB laver mange sjove ting, men mit kæreste con amore-projekt er jo dog nok stadig work.flow, min podcast om hvad vi arbejder med, hvordan vi work.flow i nye omgivelser
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot