|||

DEN DIGITALE SKOLE ANNO 2018

Jeg fortsætter lige den skamløse selvpromovering. Jeg har nemlig også været ‘ekspert’ i en webdokumentar om fremtidens skole og undervisning.

Folkene bag beskriver den således:

Flere og flere bøger bliver skiftet ud med digitale læremidler, og selvom udviklingen ser meget forskellig ud rundt om på landets skoler, så er de fleste enige om, at skolen bliver mere og mere digital. I tre afsnit følger vi lærerne Mads, Gitte og Casper for at finde ud af, hvordan de navigerer i en digital skolehverdag. Og vi møder en gruppe eksperter, der med hver deres ståsted forholder sig til den stigende digitalisering og dens betydning for vores børn og unges liv og (ud)dannelse.

Se og læs meget mere her.

Up next Magasin med lyd Jeg har i al beskedenhed bidraget en lille smule til et nyt magasin med titlen “Nettets vildveje - om løgn, manipulation og propaganda online.” Det Mere software-tjek Jeg kan åbenbart ikke holde nallerne væk fra at lege med apps og software og tjenester, også når jeg i virkeligheden bare burde slappe af og bruge
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline