|||

Dansk bruger vi ikke

Nogle gange er det surt at bo i et lille sprogområde.

Disclaimer: Vi er laaaangt inde i Førsteverdensproblemland her.

Som sædvanlig har jeg opdaterings-FOMO, og installerede straks alle de nye OS-versioner i mandags.

Det er dog et relativt stille år for IOS og iPadOS 17, så vidt jeg kan se – med interaktive widgets som den forbedring jeg forventer kommer til at fylde mest i hverdagen.

Generelt har jeg det fint med “små” opdateringsår (så længe de fixer bugs i stedet), men omvendt bliver det særligt tyndt, når nogle af de vigtige funktioner så slet ikke kommer til Danmark.

Og måske er det bare mig, men jeg synes at det i år er særlig irriterende at flere af de nye iOS 17-funktioner tilsyneladende ikke virker på dansk.

For umiddelbart kan jeg i hvert fald ikke få disse annoncerede features til at fungere:

  • Bedre autocorrection
  • Færdiggørelse af sætninger
  • Autosortering af indkøbsliste i Reminders
  • Live voicemail
  • Update: Kan man heller ikke på dansk droppe ‘Hej’ i ‘Hej Siri’?

Når man dertil lægger at Scribble på iPad (som blev introduceret i iPadOS 14 i 2020) stadig ikke virker, og at Reminders’ “genkendelse” af dage og datoer stadig ikke virker korrekt, så begynder jeg at være lidt småfornærmet.

Jeg indrømmer, at jeg sikkert nogle gange forvirrer mine iDimser ved både at have dansk og engelsk som sprog, men alligevel.

Hashtag TheStruggleIsReal.

Up next Tanker om Ting Hvor ville jeg ønske, at Todoist havde Things’ design. Eller at Things havde den lækre kalender-integration fra Todoist. For jeg ææælsker at bruge Solnedgang over Flensborg Fjord
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh