|||
dagens arbejdsplads (1)dagens arbejdsplads (1)
Up next GWAARPH Den der fantastiske oplevelse, når man falder i søvn på sofaen lørdag eftermiddag, og vækker sig selv med en snorkelyd som et strandet søuhyre… CO-togaftryk Jeg har for første gang i lang tid været frem og tilbage til Aarhus på en opgave. Jeg havde fornøjelsen af at køre første klasse, hvilket jeg gør
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh