|||

CO-togaftryk

Jeg har for første gang i lang tid været frem og tilbage til Aarhus på en opgave.

Jeg havde fornøjelsen af at køre første klasse, hvilket jeg gør hvis økonomien tillader det – for bedre plads, og ikke mindst kaffe og vand ad libitum.

I dag opdagede jeg dog, at DSB midlertidigt har indstillet kaffe-leverancen, så det blev en laaaaang, abstinensplaget tur til Aarhus i morges.

Til gengæld var jeg alene i kupeen – og havde i princippet 18-20 pladser for mig selv.

Det var jo rart nok, så jeg ikke skulle lytte til telefonsamtaler eller spekulere over hvem jeg forstyrrede med min kolde tyrker.

Men det fik mig til at overveje, hvor få passagerer der skal være med et gennemsnitligt lyntog, før den enkeltes CO2-aftryk bliver værre end at køre med en gennemsnitlig bil fra København til Aarhus?

Jeg har en klar fornemmelse af at toget ikke var lige så klimavenligt på denne tur som det plejer at være…

Up next dagens arbejdsplads (1) Ventetid Jeg har virkelig et par uheldige dage, hvor folk ikke svarer på mails, dobbeltbooker møder på de tider vi har aftalt interview, eller sender ting
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side