|||

Coronatosset

Jeg var heldigvis ikke voldsomt hårdt ramt, da jeg for små to uger siden (endelig) blev testet positiv. Det føltes egentlig mest som en halvslem forkølelse.

Men i dagene efter, hvor jeg egentlig troede jeg skulle være frisk og rask igen, der har jeg været sløv, ufokuseret og småsvimmel.

Jeg har haft svært ved at koncentrere mig længere tid, og har afgjort følt behov for en lur eller to i løbet af dagene.

Og især i forgårs og igår har jeg vaklet rundt som en gammel mand, mens alting har snurret omkring mig, som efter en heftig omgang på karussellen.

Jeg er ikke helt ude af farezonen endnu, tror jeg, men det lader heldigvis til at løje af nu 🤞.

Men øj, jeg var sgu lidt bange for om det var noget jeg skulle slås med i længere tid, og jeg føler virkelig med dem, der har eftervirkninger i flere måneder. Pyha.

Up next Med rigtig makrolinse på iPhone Browserkrig-revival? Der har været skrevet en del de sidste par dage om en ny statistik for desktop-browsere (og lidt om mobilbrowsere) – og nogle mener ligefrem, at den
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh