|||

Beta-junkie

Jeg har det generelt svært med at tøjle min FOMO, når det handler om opdateringer til apps og OS’er.

I denne omgang havde jeg dog faktisk besluttet mig for at droppe årets beta-cyklus af iOS og iPadOS (og helt klart macOS), og var egentlig lidt stolt af mig selv.

Beslutningen skyldtes i øvrigt ikke mindst sidste års ugelange kaos med manglende sync mellem Apple Watch og iPhone – noget som var decideret angstprovokerende, når man som mig går rimelig meget op i, om man når sine aktivitetsmål. Jeg har nærmest stadig PTSD.

Anyway, jeg var som sagt stolt – men pludselig i dag sad jeg så og var igang med at installere iPadOS 15-beta på Padden, uden at jeg helt ved hvordan.

Men det var noget med at jeg hørte en episode af Upgrade-podcasten, og så sagde Merlin Mann (der var gæst) lige noget, der åbenbart blev dråben.

Ah, well.

Foreløbig kører det fint, og selvom det ikke er revolutionerende, så er der nogle små tweaks, som jeg glæder mig til at lege lidt mere med.

Til gengæld skal man som altid leve med at nogle apps har sære bugs, og at bank-appen i hvert fald ikke fungerer…

Nå, går det helt skævt har jeg naturligvis en backup 👍

Up next Min ven, makrobillen 50/50
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak