|||

Beta-junkie

Jeg har det generelt svært med at tøjle min FOMO, når det handler om opdateringer til apps og OS’er.

I denne omgang havde jeg dog faktisk besluttet mig for at droppe årets beta-cyklus af iOS og iPadOS (og helt klart macOS), og var egentlig lidt stolt af mig selv.

Beslutningen skyldtes i øvrigt ikke mindst sidste års ugelange kaos med manglende sync mellem Apple Watch og iPhone – noget som var decideret angstprovokerende, når man som mig går rimelig meget op i, om man når sine aktivitetsmål. Jeg har nærmest stadig PTSD.

Anyway, jeg var som sagt stolt – men pludselig i dag sad jeg så og var igang med at installere iPadOS 15-beta på Padden, uden at jeg helt ved hvordan.

Men det var noget med at jeg hørte en episode af Upgrade-podcasten, og så sagde Merlin Mann (der var gæst) lige noget, der åbenbart blev dråben.

Ah, well.

Foreløbig kører det fint, og selvom det ikke er revolutionerende, så er der nogle små tweaks, som jeg glæder mig til at lege lidt mere med.

Til gengæld skal man som altid leve med at nogle apps har sære bugs, og at bank-appen i hvert fald ikke fungerer…

Nå, går det helt skævt har jeg naturligvis en backup 👍

Up next Min ven, makrobillen 50/50
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde