|||

Begyndelser og slutninger

Jeg har lige købt bogen “Probable Impossibilities” på Kindlen, udelukkende fordi jeg blev helt verliebt i dette citat:

What I feel and I know is that I am here now, at this moment in the grand sweep of time. I am not part of the void. I am not a fluctuation in the quantum vacuum. Even though I understand that someday my atoms will be scattered in soil and in air, that I will no longer exist, I am alive now. I am feeling this moment. – Alan Lightman

Glæder mig til at læse resten…

Up next Bloom 2021 Meta - hvordan jeg blogger Jeg har givetvis skrevet om det før, men jeg fik lige en påmindelse om, at mit årsabonnement på blog-værktøjet Blot.im skal fornyes om snart – og
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning