|||

Begyndelser og slutninger

Jeg har lige købt bogen “Probable Impossibilities” på Kindlen, udelukkende fordi jeg blev helt verliebt i dette citat:

What I feel and I know is that I am here now, at this moment in the grand sweep of time. I am not part of the void. I am not a fluctuation in the quantum vacuum. Even though I understand that someday my atoms will be scattered in soil and in air, that I will no longer exist, I am alive now. I am feeling this moment. – Alan Lightman

Glæder mig til at læse resten…

Up next Bloom 2021 Meta - hvordan jeg blogger Jeg har givetvis skrevet om det før, men jeg fik lige en påmindelse om, at mit årsabonnement på blog-værktøjet Blot.im skal fornyes om snart – og
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline