|||

Meta - hvordan jeg blogger

Jeg har givetvis skrevet om det før, men jeg fik lige en påmindelse om, at mit årsabonnement på blog-værktøjet Blot.im skal fornyes om snart – og det er en god anledning til at gøre lidt reklame.

Jeg er vel på tredje eller fjerde år med Blot som mit blog-tool, og jeg ælsker stadig den superenkle tjeneste, som basalt set overvåger fire mapper i min Dropbox, og offentliggør indholdet på nettet som min blog.

Sammen med Draft-appen gør det bloggingen supernem, fordi jeg bare skal skrive en tekst i Drafts, og så har jeg sat en action op til at gemme filen i den rigtige Dropbox-mappe, og så er Bob din onkel og posten publiceret 👍

Det er lidt mere fiflet med billeder, men med Drafts, TextExpander og et par Shortcuts er også dét blevet så let som en plet.

Samtidig betyder det, at jeg altid har alle blogposts og billeder liggende i min Dropbox, som helt enkle filer der jo syncer alle vide vegne – også meget lille risiko for at blive låst inde eller miste alle mine skriblerier.

Så jeg har lige skiftet tema på bloggen, og tager nok et år mere – til $20 er det lige til at overskue, selv hvis jeg skulle finde et alternativ (og jeg ved søreme ikke lige hvad dét skulle være).

Up next Begyndelser og slutninger Jeg har lige købt bogen “Probable Impossibilities” på Kindlen, udelukkende fordi jeg blev helt verliebt i dette citat: What I feel and I know is Fodbold-forsinkelse Jeg sidder og kigger en af Danmarks kampe ved fodbold-EM, og er ramt af lag. Nu går jeg ikke ligefrem voldsomt meget op i bold, og sidder som regel
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde