|||

Meta - hvordan jeg blogger

Jeg har givetvis skrevet om det før, men jeg fik lige en påmindelse om, at mit årsabonnement på blog-værktøjet Blot.im skal fornyes om snart – og det er en god anledning til at gøre lidt reklame.

Jeg er vel på tredje eller fjerde år med Blot som mit blog-tool, og jeg ælsker stadig den superenkle tjeneste, som basalt set overvåger fire mapper i min Dropbox, og offentliggør indholdet på nettet som min blog.

Sammen med Draft-appen gør det bloggingen supernem, fordi jeg bare skal skrive en tekst i Drafts, og så har jeg sat en action op til at gemme filen i den rigtige Dropbox-mappe, og så er Bob din onkel og posten publiceret 👍

Det er lidt mere fiflet med billeder, men med Drafts, TextExpander og et par Shortcuts er også dét blevet så let som en plet.

Samtidig betyder det, at jeg altid har alle blogposts og billeder liggende i min Dropbox, som helt enkle filer der jo syncer alle vide vegne – også meget lille risiko for at blive låst inde eller miste alle mine skriblerier.

Så jeg har lige skiftet tema på bloggen, og tager nok et år mere – til $20 er det lige til at overskue, selv hvis jeg skulle finde et alternativ (og jeg ved søreme ikke lige hvad dét skulle være).

Up next Begyndelser og slutninger Jeg har lige købt bogen “Probable Impossibilities” på Kindlen, udelukkende fordi jeg blev helt verliebt i dette citat: What I feel and I know is Fodbold-forsinkelse Jeg sidder og kigger en af Danmarks kampe ved fodbold-EM, og er ramt af lag. Nu går jeg ikke ligefrem voldsomt meget op i bold, og sidder som regel
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot