|||

Banalt, men fantastisk

Jeg ved ikke om det er fordi jeg er ved at blive gammel og sentimental - men på det seneste er jeg blevet en total sucker for serier som Ricky Gervais’ “After Life” på Netflix og den aktuelle “Ted Lasso” på Apple TV+.

De er absolut ikke stor kunst, men de er varme, ægte og virkelige - som en kontrast til den uendelige tsunami af superhelte, seriemordere og sequels, vi ellers bliver præsenteret for.

Up next Beta-eventyr 2 - the Stepocalypse Nåmen, jeg installerede jo betaer på iPhone og Mac forleden, efter at have haft beta på Padden i et par uger uden de store issues. Jeg ved Dyr automatisering Jeg slår normalt meget på tromme for at betale for apps, tjenester og software…og præcis automatiserings-tjenesten IFTTT skulle jo gerne have en
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning