|||

Banalt, men fantastisk

Jeg ved ikke om det er fordi jeg er ved at blive gammel og sentimental - men på det seneste er jeg blevet en total sucker for serier som Ricky Gervais’ “After Life” på Netflix og den aktuelle “Ted Lasso” på Apple TV+.

De er absolut ikke stor kunst, men de er varme, ægte og virkelige - som en kontrast til den uendelige tsunami af superhelte, seriemordere og sequels, vi ellers bliver præsenteret for.

Up next Beta-eventyr 2 - the Stepocalypse Nåmen, jeg installerede jo betaer på iPhone og Mac forleden, efter at have haft beta på Padden i et par uger uden de store issues. Jeg ved Dyr automatisering Jeg slår normalt meget på tromme for at betale for apps, tjenester og software…og præcis automatiserings-tjenesten IFTTT skulle jo gerne have en
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist