|||

Beta-eventyr 2 - the Stepocalypse

Nåmen, jeg installerede jo betaer på iPhone og Mac forleden, efter at have haft beta på Padden i et par uger uden de store issues.

Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke kan holde mig i skindet. Det er en karakterbrist af de voldsomme, men nye software-versioner er det rene narko for mig.

Anyway, udover lidt widget-ballade (se i forgårs), så har det kørt ok…

I hvert fald lige indtil jeg opdagede, at der var rod i synkroniseringen af Workout-data mellem uret og mobilen, og ikke mindst mellem Activity-appen (der samler skridt og workouts på mobilen), og så Health-appen, der er den store hub for alting der har med sundhed at gøre.

Og for en som mig, der går alt, alt for meget op i ikke at bryde kæden med at gå mine 10 kilometer hver dag, så er det decideret katastrofalt, hvis betaen pludselig laver rod i systemerne.

Ur-beta - gys!

Jeg vil ikke gå i detaljer, men den foreløbige konsekvens blev i dag, at jeg også har installeret beta på mit Apple Watch. Det er ellers noget som er ‘big no-no’, fordi uret skal sendes ind til Apple for at blive repareret, hvis noget går galt(!).

Heldigvis forløb installationen af betaen fint, men problemerne med forkert sync af skridt, workouts og andre aktiviteter mellem ur, iPhone og Health-appen er ikke løst. Suk, suk og atter suk.

Jeg tror at den midlertidige løsning må være, at Watch og iPhone hele tiden skal være i nærheden af hinanden (det lader til at påvirke data-synkroniseringen) indtil de officielle versioner af de nye styresystemer kommer på gaden - og så håbe på, at de versioner løser problemet.

Det er virkelig fjollet, men jeg er næsten eksistentielt udfordret - både fordi det irriterer mig at jeg ikke kunne lade være med at rode med betaer, og fordi jeg vil blive rigtig, rigtig ked af det, hvis min tre-et-halvt-år lange, ubrudte gåturs-kæde nu bliver brudt…

Nå, vi får se.

Up next Beta-eventyr For et par uger siden var jeg crazy og installerede iPadOS 14 betaen på min Padde. På nær nogle små hik og host er det gået udmærket, så jeg tog Banalt, men fantastisk Jeg ved ikke om det er fordi jeg er ved at blive gammel og sentimental - men på det seneste er jeg blevet en total sucker for serier som Ricky
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde