|||

Beta-eventyr 2 - the Stepocalypse

Nåmen, jeg installerede jo betaer på iPhone og Mac forleden, efter at have haft beta på Padden i et par uger uden de store issues.

Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke kan holde mig i skindet. Det er en karakterbrist af de voldsomme, men nye software-versioner er det rene narko for mig.

Anyway, udover lidt widget-ballade (se i forgårs), så har det kørt ok…

I hvert fald lige indtil jeg opdagede, at der var rod i synkroniseringen af Workout-data mellem uret og mobilen, og ikke mindst mellem Activity-appen (der samler skridt og workouts på mobilen), og så Health-appen, der er den store hub for alting der har med sundhed at gøre.

Og for en som mig, der går alt, alt for meget op i ikke at bryde kæden med at gå mine 10 kilometer hver dag, så er det decideret katastrofalt, hvis betaen pludselig laver rod i systemerne.

Ur-beta - gys!

Jeg vil ikke gå i detaljer, men den foreløbige konsekvens blev i dag, at jeg også har installeret beta på mit Apple Watch. Det er ellers noget som er ‘big no-no’, fordi uret skal sendes ind til Apple for at blive repareret, hvis noget går galt(!).

Heldigvis forløb installationen af betaen fint, men problemerne med forkert sync af skridt, workouts og andre aktiviteter mellem ur, iPhone og Health-appen er ikke løst. Suk, suk og atter suk.

Jeg tror at den midlertidige løsning må være, at Watch og iPhone hele tiden skal være i nærheden af hinanden (det lader til at påvirke data-synkroniseringen) indtil de officielle versioner af de nye styresystemer kommer på gaden - og så håbe på, at de versioner løser problemet.

Det er virkelig fjollet, men jeg er næsten eksistentielt udfordret - både fordi det irriterer mig at jeg ikke kunne lade være med at rode med betaer, og fordi jeg vil blive rigtig, rigtig ked af det, hvis min tre-et-halvt-år lange, ubrudte gåturs-kæde nu bliver brudt…

Nå, vi får se.

Up next Beta-eventyr For et par uger siden var jeg crazy og installerede iPadOS 14 betaen på min Padde. På nær nogle små hik og host er det gået udmærket, så jeg tog Banalt, men fantastisk Jeg ved ikke om det er fordi jeg er ved at blive gammel og sentimental - men på det seneste er jeg blevet en total sucker for serier som Ricky
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot