|||

Bag om Labyrinten

Jeg ved ikke om man skal have været teenager i midt-firserne for at sætte pris på Henson-filmen The Labyrinth med Jennifer Connelly og David Bowie, men jeg synes den er decideret fantastisk!

Derfor har jeg også hygget mig gevaldigt ved at se bagom-dokumentaren fra 1986, der er næsten ligeså fantastisk, på sin egen rodede, grimme og VHS-agtige facon 📺

Up next Luft igen Jeg vil ikke sige meget mere nu - måske deler jeg detaljerne senere - men: det føles pludselig som om jeg kan trække vejret helt ned i lungerne igen… Ugens Pensum #21 Denne gang om den tilbagevendende SoMeSchmerz, om FjolledeTingViSigerNårViSpårOmFremtiden, og om isolerende øl-gelé(!) Der har - igen - i denne uge
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline