|||

Bag om Labyrinten

Jeg ved ikke om man skal have været teenager i midt-firserne for at sætte pris på Henson-filmen The Labyrinth med Jennifer Connelly og David Bowie, men jeg synes den er decideret fantastisk!

Derfor har jeg også hygget mig gevaldigt ved at se bagom-dokumentaren fra 1986, der er næsten ligeså fantastisk, på sin egen rodede, grimme og VHS-agtige facon 📺

Up next Luft igen Jeg vil ikke sige meget mere nu - måske deler jeg detaljerne senere - men: det føles pludselig som om jeg kan trække vejret helt ned i lungerne igen… Ugens Pensum #21 Denne gang om den tilbagevendende SoMeSchmerz, om FjolledeTingViSigerNårViSpårOmFremtiden, og om isolerende øl-gelé(!) Der har - igen - i denne uge
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde