|||

Apropos Twitter og et muligt exodus

Jeg er også på Mastodon - et potentielt Twitter-alternativ, der boblede op for et par år siden, og måske får ny vind i sejlene efter Twitters mest aktuelle ballade.

Ses vi?

Eller - det gør vi nok ikke.

Men måske så på micro.blog?

Eller Ello? Naeh…

Up next Heavy sh*t Nu har jeg selvmålt i over 5 år, og lavet utallige små og større omlægninger af min kost og motion og søvn og så videre. Men det kommer stadig bag Savnet bagværk Uden at ville gå i dybe detaljer med mine lidt specielle kostvaner - hey, det virker for mig, så lad os bare stoppe diskussionen dér - så er der
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak