|||

Apropos Twitter og et muligt exodus

Jeg er også på Mastodon - et potentielt Twitter-alternativ, der boblede op for et par år siden, og måske får ny vind i sejlene efter Twitters mest aktuelle ballade.

Ses vi?

Eller - det gør vi nok ikke.

Men måske så på micro.blog?

Eller Ello? Naeh…

Up next Heavy sh*t Nu har jeg selvmålt i over 5 år, og lavet utallige små og større omlægninger af min kost og motion og søvn og så videre. Men det kommer stadig bag Savnet bagværk Uden at ville gå i dybe detaljer med mine lidt specielle kostvaner - hey, det virker for mig, så lad os bare stoppe diskussionen dér - så er der
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh