|||

Apropos 15 minutters morgenlæsning

I dag kunne jeg pludselig fejre, at jeg har læst (minimum) 15 minutter hver dag i over 1000 dage i træk…

10011001

Det har ikke kun været om morgenen, og nogle dage har det selvfølgelig været meget længere, men uanset hvad, så hjælper den grundlæggende vane mig med at holde gang i læserytmen.

Up next Min nye stille guitar i see faces under grass cover
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh