|||

Another one bites

Forleden lod jeg mig rive med af en artikel på The Sweet Setup, som gennemgik et workflow i task manageren TickTick, fordi den ramte supergodt ind i min idé om at kombinere tasks og kalender-blokke.

Jeg har brugt TickTick før, og den har absolut nogle gode features, fx helt centralt at man kan give tasks en varighed, noget som jeg savner stort set alle andre steder.

Desværre viste den sig så (stadig) at have udfordringer med kalenderdelen.

Jeg syncede med Google Calendar (en af de få Google-tjenester jeg stadig bruger dagligt), og umiddelbart så det ud til at virke, og jeg kunne (et krav) dragge aftaler rundt i kalenderen, og nemt gøre dem kortere eller længere.

Men her i dag opdagede jeg så, at hvis jeg flyttede, redigerede eller slettede events med gentagelser, så ændrede TT i ALLE events, uden at spørge om det kun skulle være den aktuelle.

Og dén går ikke, makker.

Øjeblikkelig afinstallering (igen), og tilbage på Fantastical/Todoist.

Suk.

Up next formiddagssol inde i mit tv
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude