|||

Another one bites

Forleden lod jeg mig rive med af en artikel på The Sweet Setup, som gennemgik et workflow i task manageren TickTick, fordi den ramte supergodt ind i min idé om at kombinere tasks og kalender-blokke.

Jeg har brugt TickTick før, og den har absolut nogle gode features, fx helt centralt at man kan give tasks en varighed, noget som jeg savner stort set alle andre steder.

Desværre viste den sig så (stadig) at have udfordringer med kalenderdelen.

Jeg syncede med Google Calendar (en af de få Google-tjenester jeg stadig bruger dagligt), og umiddelbart så det ud til at virke, og jeg kunne (et krav) dragge aftaler rundt i kalenderen, og nemt gøre dem kortere eller længere.

Men her i dag opdagede jeg så, at hvis jeg flyttede, redigerede eller slettede events med gentagelser, så ændrede TT i ALLE events, uden at spørge om det kun skulle være den aktuelle.

Og dén går ikke, makker.

Øjeblikkelig afinstallering (igen), og tilbage på Fantastical/Todoist.

Suk.

Up next formiddagssol inde i mit tv
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde