|||

Anden gang

Elsker du ikke bare når der er noget du ikke kan finde – og så alligevel opdager det nede i hjørnet af den kasse du faktisk tjekkede som det allerførste?

Du var bare ikke grundig nok, og derfor havde du også ALLE de andre kasser ude, inden du med en solid dosis fatalisme gik tilbage og tjekkede en første kasse én gang til.

Og der var den så – den lille hovedtelefon-adapter. Dér hvor du synes den skulle være, men hvor du alligevel havde held med at overse den første gang.

Suk.

Up next Ferieblues Det har sgu været en lidt flad dag i dag – den sidste dag i sommerferien. Selvom jeg igen er så heldig at kunne vende tilbage til en masse spændende drama-kop
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh