|||

Anden gang

Elsker du ikke bare når der er noget du ikke kan finde – og så alligevel opdager det nede i hjørnet af den kasse du faktisk tjekkede som det allerførste?

Du var bare ikke grundig nok, og derfor havde du også ALLE de andre kasser ude, inden du med en solid dosis fatalisme gik tilbage og tjekkede en første kasse én gang til.

Og der var den så – den lille hovedtelefon-adapter. Dér hvor du synes den skulle være, men hvor du alligevel havde held med at overse den første gang.

Suk.

Up next Ferieblues Det har sgu været en lidt flad dag i dag – den sidste dag i sommerferien. Selvom jeg igen er så heldig at kunne vende tilbage til en masse spændende drama-kop
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration